29 Kasım 2016 Salı

biber hapı nedir

BİBER HAPI

Biber hapı bitkisel içerikli bir zayıflama ürünüdür. Ham maddesi Meksika biberi olup turunç, citrus gibi bitki özlerinin karışımı ile oluşturulmuş bitkisel bir gıda takviyesidir.
Biber  hapı 2007 yılından bu yana dek ülkemiz genelinde satışı yapılmaktadır. Göstermiş olduğu olumlu etkiler tüketiciler tarafından pozitif olarak yorumlanmıştır.

Biber Hapı Kullanılışı

Biber hapı içerisinde 30 adet kapsül bulunmaktadır.  Bu  kapsüller bir aylık kullanım için geçerlidir. Günde bir adet sabah kahvaltısından yarım saat önce ya da sonra kullanılır. Gün içerisinde bir kapsülden fazla kullanılması tavsiye edilmez. Bir adetten fazla kullanımı kalp çarpıntısı yapabilir ve bu durum gizli kalp rahatsızlığı olan kişiler için kötü sonuçlar doğurabilir.

Biber Hapı Etkisi

Biber hapı bitkisel bir zayıflama ürünüdür.
“Biber hapı ilaç değildir. En Başta Meksika Biberi Ekstresi olmakla beraber toplamda 9 tane bitkinin ekstresini  içeren  doğal gıda takviyesidir.”
Hareketsizlik ve fazla gıda tüketimi sonunda vücutta oluşan yağ birikintisinin yakılmasına destek olan biber hapı gün geçtikçe popülerliğini dahada artırıyor. Kilo vermek insanlar için ciddi bir sağlık problemi haline gelmiş bulunmakta. Özellikle haber kanallarında aşırı kilolu insanların kalori nedeniyle hayatını kaybetmesi zayıflamaya olan ilgiyi arttırdı.
Diyet yaparak insanlar uzun yıllardır oldukça nadir pozitif sonuçlar alabilmektedir. Avrupa ve Amerika da ve Çin de insanların daha hızlı ve kolayca kilo verebilmeleri için doğal zayıflama kapsülleri üretilmekte. Bu zayıflama kapsülleri arasında  ise en çok ilgi göreni Tahmin Edildiği Üzere Biber Hapıdır.
Biber Hapı Chalco de Diaz Covarrubias da yetişen ve geleneksel olarak yüzyıllardır zayıflama ve çok  amaçlı olarak kullanılan mucizevi bir biber türünden  ekstrelenme yöntemiyle oluşur. Meksika da özellikle yemeklerde ve zinde kalma,zayıflama amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu biber türü,kilo vermede çok kuvvetli bir etkiye sahiptir.
Meksika Biber Kapsülü, şu an uzakdoğu ve Amerika’ da zayıflama ürünleri arasında en çok rağbet gören ve kullanılan bitkisel besin takviyesidir.biber hapı İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.

Uyarılar Ve Yan Etkileri

Biber hapı kullanırken gün içerisinde en az 2.5-3 litre su tüketmeniz tavsiye edilir. aksi takdirde kilo vermenizin zorlaşmasıyla beraber, halsiz kalabilirsiniz.
biber hapı ile alkol tüketilemez.
17 yaş altı kişiler kullanamaz.
gün içerisinde maximum 2 kapsül kullanılır.(önerilen 1 kapsül)
biber hapı kullanırken ayrıca öğünlerde aksaklık yapmayınız(yemek yememezlik yapmayınız)
ürünü kullandığınız gün içerisinde spor ile desteklerseniz daha çok faydasını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder